![]() |
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Social Groups | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#31 |
|
Bywalec
|
Spoko, zarzuce nowe foty sima niedługo. Miałem 3 różne tłumiki przy tym silniku, charaterystyka pracy jest krótko mówiąc zajeb*^$%^&. 3bieg właściwie niepotrzebny
Super jeździ na spokojnie ale kopyto też potrafi pokazać. (cyl 60/4 wydech na 27mm płuki 36mm +PHBG21) budzik(80km/h) zamyka na dystansie ok 250-300m na orginalnych przełożeniach. przy małym wspomagaczu typu wiatr w plecy może 90wyciśnie. Mam nawigację do dyspozycji także sprawdzę...
S51 by ...:::ROLNIK:::... --60/4/1 DDR + redukcja --Gaźnik PHBG21// zastepczy 19N-11-- --Łożyska SKF MGK i jedno DKF -- Spawak by James z nierdzewki oczywiście polerka-- --"Czarna" owiewka nadająca twojej maszynie agresywnego i sportowego wyglądu"--
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Nowy
|
No muszę powiedzieć, że James odwalił kawał dobrej roboty
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S,70/31132 Simson s51 (s70) *Cylinder 70/4 okno dolotowe o 3.3mm podniesione, wydech na 26mm od góry na styl TT *Wał s70 z wypełniaczami MZA *Gaźnik BVF 19n1-11 *Łożyska HNS c3 od Kniazia *Spawak 9500obr/min by James ;] Optyczny w fazie prac końcowych ;] Została drobna kosmetyka |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Bywalec
Pojazd: simson 70/4 TT
|
James przerobił mi u niego .cylinder 70/4 TT, założyłem go to jak jechałem to się zdziwiłem czemu to tak popier***a
, na wszystko odpowiada co się go zapytałem. Jak cylinder to tylko u niego .
Cylinder 70/4 TT by james Tłok 1 ring (z AKF) Gaźnik amal 21 Wał s70 z wypełniaczami kosz sprz. s70 + docisk 1.8 (ale ślizga) łożyska SKF , igiełkowe NTN Wydech spawak z rozszerzającym się kolankiem Zapłon Ducati energia z Am6 Osiągi jeszcze nie zmierzone |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Nowy
|
Ja się kompletnie zgadzam z dawidem
|
|