![]() |
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Social Groups | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Zaawansowany Użytkownik
Pojazd: Aprilia Rs 125 i taczka
|
Usługi: Piaskowanie w specjalistycznym zakładzie. Jest wykorzystywane 8 barów, oraz jest to robione specjalnym kruszywem. Ceny są dobierane od wielkości i rodzaju materiału, cena za simsona to 100zł, MZ-120zł
Szkiełkowanie : Szkiełkowanie mieszanką bardzo drobnego szkła, usługa za pomocą profesjonalnego sprzętu- cena ustalana od elementu. Remonty silników: Remonty silników z różnicą temperatur, z odpowiednimi luzami montażowymi. Remonty silników 2t praktycznie wszystkie- v też się podejmę. Lakierowanie: Lakieruje w zamkniętym pomieszczeniu przygotowane pod ten rodzaj usług. Profesjonalny sprzęt umożliwia db efekt końcowy. Cena zależy od czego. Lakiery można samemu przywieść, jak i mogę zamówić w hurtowni. Cena zależy. Tapicerstwo- obicia siedzeń skajem( bardzo dobrym materiałem) cena 50zł za jedno kolorowe. Chromowanie, niklowanie itp: Mam dostęp do takich typu rzeczy, jakość bdb, cena- zależy za co i w jakim stanie wszystko do dogadania. Aluminium nie da się ani pochromować poniklować, ale w zakładzie również polerują. Polerowanie metali szlachetnych: Przez profesjonalny zakład polerko-galwaniczny, ceny są dobierane od rodzaju i stanu elementu. Zakład zajmujący sie od 15 lat wyłącznie tymi zabiegami. Kontakt: GG, pw, Tutaj.
Sprzedam simsona na cz??ci, gg 10092816. Ostatnio edytowane przez Sewek : 2013-01-02 - 21:40. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zaawansowany Użytkownik
|
Nowa usługa- spawanie plastiku 3zł za cm spawu. Lub za dany element.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy
Pojazd: simson s51 i mz etz 150- simson sr2
|
sewek jak ty wszystko robisz to moze mi chromowanie zalatwisz po znajomosci a kiedy ci te kola moge dac do piaskowania
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zaawansowany Użytkownik
|
Chromowaniem sie nie zajmuję, bo za dużo latania z tym.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zaawansowany Użytkownik
|
Z tego powodu że zbliżają się święta do nowego roku 50% taniej.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
--==Simson Mastah==--
Pojazd: Simson S51/1E Electronic '90r. Komar 231
|
To mówisz że nie chciałbyś chromować?
|
|
|
#7 |
|
Zaawansowany Użytkownik
|
TAk, Jeżeli będzie ktoś miał więcej elementów to jeszcze taniej będzie.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zaawansowany Użytkownik
Pojazd: Simson S51
|
a szkiełkowanie?
Simson S70! Cylinder: Almot 70/2 po przeróbkach Tłok: Honda DIO 70 Głowica: Almot S70 Wał: MZA S70 z Wypełniaczami Łożyska: SKF na całym silniku Kosz sprzęgłowy : S70 Zębatka zdawcza 15/16z Zapłon: LangFang Kokusan Gaźnik: Amal19 Skrzynia: 4biegowa |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zaawansowany Użytkownik
|
W tej firmie nie mają takiego granulatu, piaskowałem tam klamki alu, bębny, pokrywy itd i dość dobrze wyszło.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
--==Simson Mastah==--
|
Przykładowo ile za takie coś ? ( piaskowanie )
http://img03.allegroimg.pl/photos/or.../49/2018264990 |
|
|
|